Comarca Vila-real

3 noviembre, 2017 at 4:42 pm

El nou pavelló poliesportiu que substituirà al Campió Llorens està més a prop

Així ho ha donat a conèixer l’alcalde, José Benlloch, acompanyat per diferents membres de l’ordre dels pares carmelites i de l’equip directiu del centre educatiu Verge del Carme, que han exposat oficialment l’acord aconseguit per a la construcció del nou recinte esportiu i els plans de l’edifici.

L’acord, tal com es va avançar aquest estiu, determina que l’ordre donarà a l’Ajuntament una parcel·la de 3.000 metres quadrats, situada al costat del pati del col·legi, on actualment aparquen vehicles en els dies de futbol. Sobre el terreny, que serà municipal, el Vila-real CF edificarà un nou poliesportiu per a la ciutat, després d’arribar a un acord amb l’Ajuntament per a demolir l’antic pavelló, que ha donat lloc a la posterior creació de la plaça annexa a l’Estadi de la Ceràmica.

nou pabello llorens teve4 noticies4

L’aportació del Vila-real serà d’al voltant d’un milió d’euros i donarà per a crear un poliesportiu amb dues sales multifuncionals, graderies per a unes 200-250 persones aproximadament, dutxes i vestuaris en les millors condicions i diverses sales en la part superior. Tant el prior de la comunitat religiosa, el pare David, com el pare Gregorio, han agraït a l’Ajuntament el diàleg i la bona disposició per a arribar a un acord.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*