Almassora Comarca

3 noviembre, 2017 at 4:53 pm

Almassora vol integrar la implantació de la recollida de brossa orgànica en l’estratègia de fons Feder procedents de la Unió Europea

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha assenyalat que la instal·lació dels contenidors marrons amb caràcter permanent suposarà un descens de l’impacte mediambiental i, per tant, figura en la línia de les subvencions que arreplega Brussel·les, a més de reduir el transport i tractament de residus sòlids urbans.

En aquest sentit, Galí ha apuntat que la voluntat de l’equip de govern passa per instal·lar en primer lloc contenidors en punts estratègics que generen residus de tipus orgànic quasi diàriament. És el cas dels sis col·legis públics d’Almassora, l’escola infantil i les dues residències de majors, on els propis menjadors o els serveis de catering treballen constantment amb restes d’aliments.

almassora feder teve4 noticies4

Posteriorment, el projecte s’ampliaria a la resta de les vies públiques fins a integrar-ho en el mapa de recollida amb les mateixes característiques que els altres contenidors de selectiva.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*